Kersttrui – Dames

Kersttruien Dames

Bestel Forever 21 kersttruien!

Dames Kersttrui

Bestel je trui bij Zalando!

Kersttrui Dames

Kersttruien bij Wehkamp!

Dames Kersstruien Boohoo

Shop kersttruien bij Boohoo!

Kersttrui dames Pull&Bear

Shop je kersttrui bij Pull & Bear!

Dames kersttruien Modemusthaves

Shop kersttruien bij Modemusthaves!

Dames Kersttrui C&A

Bestel je kersttrui bij C&A!

Kersttrui Dames bonprix

Shop je kersttrui bij Bonprix!

Kerttrui Dames

Bestel Kersttruien bij V&D!

Asos Dames kersttrui

Shop Kersttruien bij Asos!

Kerstrui dames M&S

Shop je kersttrui bij Marks & Spencer!

Defshop-Dames-Kersttrui

Shop kersttruien bij Def Shop!

Tip: Nu Kerst steeds dichterbij komt, kan het zijn dat de leuke kersttrui die jij wilt kopen in de webshop er niet meer is in jouw maat. Je kunt dan een basic trui kopen en zelf je kersttrui maken. Hiermee krijg je ook nog eens het meest unieke resultaat!

Je zou denken dat kersttruien vormeloze dingen zijn, waardoor er weinig verschil is tussen mannen en vrouwen exemplaren. Niets is echter minder waar. Uiteraard kun je voor een ‘one size fits all’ unisex-versie van de foute kersttrui kiezen, maar leuker is het om ieder een uniek exemplaar aan te schaffen. Voor vrouwen zijn er namelijk ook genoeg kersttruien en kerstvestjes die nauw aansluiten waardoor je figuur er nog wel mooi in uitkomt. Én (geloof het of niet) er bestaan ook mooie, foute kersttruien.

Zo hebben sommige wereldberoemde designers zoals Stella McCartney en Marc Jacobs  – geheel tegen de traditie in overigens – gewaagd aan toonbare kersttruien. Voor designers is het natuurlijk een interessante uitdaging om typisch traditionele Amerikaanse gebruiken een nieuwe twist te geven en in high fashion weten te veranderen. Deze kersttruien kun je dus het hele najaar dragen in plaats van enkele dagen in het jaar.

Aan jou de keuze of je voor ‘fout doch cute’ , ‘cool doch fout’ of echt ‘gênant- fout’ gaat. Dit laatste is natuurlijk wel weer de meest hilarische variant. Veel plezier tijdens je zoektocht op de geselecteerde webshops die kersttruien hebben!