Kersttrui – Heren

Heren Kersttrui

Bestel je kersttrui bij Forever21!

Heren kersttrui

Bestel kersttruien bij Zalando!

Kersttrui Heren Boohoo

Bestel je kersttrui bij Boohoo!

Kersttrui Asos heren

Bestel je kersttrui bij Asos

Heren kersstrui Bonprix

Bestel kersttruien bij Bonprix!

Kersttrui mannen Bonprix

Bestel nu bij Modemusthaves!

Heren Kersttrui C&A

Bestel je kersttrui bij C&A!

Heren Kersstrui Pull-&-Bear

Bestel kersttruien bij Pull & Bear!

Kersttrui-heren Marks& Spencer

Bestel kersttruien bij Marks & Spencer!

Kersttrui River Island heren

Bestel kersttruien bij River Island!

Kersttrui Mario Nedgame

Bestel game kersttruien bij Nedgame!

Kerspak

Bestel je kerstpak bij V&D!

Maak je eigen trui: Super irritant, maar nu Kerst steeds dichterbij komt zijn er steeds meer kersttruien uitverkocht in de online shops. Maak dan in een handomdraai gewoon je eigen kersttrui met een goedkope basic trui!

Wil je eens wat anders dan strak in het pak als een stijve hork aan het 5-gangen diner tijdens de Kerst? Hipster of niet, met of zonder abs, de foute kersttrui is altijd comfortabel en staat iedereen. Bovendien maak je een statement én je hebt genoeg ruimte voor je opgeblazen afdakje doordat je toch nét te veel hebt gegeten (want dat doet iedereen toch met de Kerst?)! Extra pluspunt: je hoeft je met zo’n kersttrui geen zorgen te maken om een etensvlekje. Dit valt niemand meer op met de humoristische en over-the-top  designs.

Aangezien mannen van gadgets houden, zijn er zelfs kersttruien met ingeweven zakken voor je smartphone en truien met bewegende beelden die je via een app op je mobiel kunt streamen.  Zo kun je jouw kersttrui nóg unieker, fouter en hilarischer maken.

Ironie is het juiste woord voor de foute kersttrui. Overdrijven is je vak. Zorgen dat niemand meer bijkomt van het lachen je taak. Wie opzettelijk de lelijkste kersttrui draagt, is de held van de avond.  Kortom: het is zó fout dat het leuk is!

Dus met een ultieme foute kersttrui ben jij een echte baas. Vind de foutste kersttruien via een van de geselecteerde online shops of ga voor een origineel Amerikaans exemplaar via de Ugly Christmas Sweater Party pagina.