Kersttrui Postcode Loterij

De Postcode Loterij was vorig jaar geheel in trendy kerstsfeer. Verrassend genoeg kreeg je namelijk een gratis foute kersttrui als je een lot (of loten) kocht en meedeed aan de trekking van  de Postcodekanjer van €49,9 miljoen op 1 januari 2016.

Fout, Fouter, Foutst … De Postcode Loterij Trui
Kersttrui PostcodeloterijJe kon ook nog eens kiezen tussen 6 verschillende lekkere foute kersttruien. Op de foto showen de ‘boegbeelden’ van de Postcode Loterij zoals Martijn Krabbé en Caroline Tensen hoe fout je kon gaan. Elk type trui is er in een heren en dames variant. Dus ga jij voor de super foute Kerstman trui die Martijn Krabbé draagt, of de best schattige Kerstpak trui van Nicolette van Dam (die zelfs een beetje aan het Kerstpak-jurkje van Mariah Carey doet denken uit de clip All I want for Christmas is you).

Doutzen-Kroes-in-Foute-Kersttrui-LoterijBij Doutzen Kroes kun je zien dat een foute kersttrui van de Postcode Loterij er ook sexy uit kan zien! Het Friese topmodel heeft een foto van zichzelf in de rode sneeuwpop variant op Facebook geplaatst. Als ambassadrice van Dance4Life, doet Doutzen dit natuurlijk om dit goede doel meer onder de aandacht te brengen.

Foute Kerstjurk
Wil jij liever in een foute kerstjurk Ugly Christmas Sweater Day vieren? Dat kan ook! Als je wilt, kun je een Kerstpak-jurk kiezen net als Mariah Carey of een van de andere foute trui-varianten, maar dan in jurk vorm. Alle truien van de Nationale Postcode loterij kun je hieronder terug vinden. Je hebt ze in het thema kerstpak, rendier, kerstboom, sneeuwman (rood en blauw) en kerstman.

Postcode loterij trui

Trekking van €49,9 miljoen
Met jouw lot of loten maakte je kans op een giga geldprijs van €49,9 miljoen én steunde je ook nog eens goede doelen. Een gedeelte van het geld werd namelijk over maar liefst 92 verschillende goede doelen verspreid, zoals Artsen zonder Grenzen, Dance4Life, Unicef, Natuurmonumenten, Oxfam Novib en het Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar heeft de Nationale Postcode Loterij 312 miljoen aan goede doelen kunnen geven dankzij alle deelnemers.

Op 1 januari ging de Postcodekanjer van €49,9 miljoen eruit.