Kersttrui – Kinderen

Kersttruien Meiden

Bestel kersttruien bij Forever21!

Kersttrui Kinderen

Bestel kersttruien bij kinderkledingnl

Kersttrui Jongens

Bestel kersttruien bij Schweigmann

Kersttrui Kinderen

Bestel kersttruitjes bij Kleertjes.com!

Kersttrui kinderen M&S

Shop kersttruien bij Marks & Spencer!

Kersttrui-Kinderen-C&A

Bestel kersttruien bij C&A

Kersttrui kids V&D

Bestel kids truien bij V&D!

Kersttrui-baby-bol

Shop baby kersttruien bij Bol.com

Als je zelf voor een foute kersttrui gaat, dan kan je kind natuurlijk niet achterblijven. Je kunt ervoor kiezen om voor het hele gezin foute kersttruien te maken/kopen die bij elkaar passen of die zelfs op elkaar aansluiten. Maar ieder zijn eigen unieke kersttrui; daar valt ook wat voor te zeggen. Bij kinderen staat bijna alles leuk en foute kersttruien zijn de ultieme manier om ze de humor van de situatie te laten in zien.

Net als bij Halloween is het voor kinderen altijd leuk om je te verkleden en om iets grappigs te dragen. Foute kersttruien sluiten hier feilloos op aan want alles mag en kan! Maak er helemaal een onvergetelijke ervaring van door de foute kersttruien samen met je kind(eren) zelf te bedenken en maken. Met een lijmpistool, glitters, slingers, belletjes en vilt in de aanslag kan je kind zijn of haar fantasie goed op een kersttrui loslaten. Bovendien heb je er een nieuwe jaarlijkse familietraditie bij!

Vergeet niet dat zelfs de allerkleinsten in de familie al mee kunnen doen aan deze hilarische traditie. Voor baby’s zijn er rond de feestdagen namelijk veel verschillende foute kerstpakjes  in de collecties van grote merken en warenhuizen die ze bovendien super schattig staan! Geen excuus dus om ze over te slaan. Ook niet als ze het je later kwalijk kunnen nemen dat je ze dat hebt dúrven aantrekken.

Daar moeten ze dan maar de lol van leren in zien 😉 Want ironie, daar draait het juist om met de Ugly Christmas Sweater! Dus ga snel op zoek naar de grappigste en schattigste foute kerst-outfits voor kinderen op de geselecteerde online shops.