Ugly Christmas Sweater parties

Een aantal jaren geleden waren deze over-the-top kersttruien nog ‘not done’. Maar sinds de opkomst van de Ugly Christmas Sweater Parties hebben steeds meer mensen een foute kersttrui in de garderobe en kan het niet gek genoeg zijn. Iemand – waarschijnlijk een hipster- heeft op een gegeven moment bedacht dat het juist cool is om een foute kersttrui te dragen en dit tot een specialiteit verheven door er een uitdaging van te maken om de foutste kerstrui te vinden of maken voor de Ugly Christmas Sweater Party waar je je vrienden uit alle macht probeert te overtroeven. Je wilt natuurlijk wel kans maken op de nummer 1 positie en titel van ‘meest foute kersttrui’ van de avond.

Foute kersttruienfeest

Heren kersttruien voor een Foute kersttruienfeest bestel je bij BooHoo!

Ugly Chrismas Sweater

Truien voor een Ugly Christmas Sweater party bestel je bij BooHoo!

Heren kersttruien

Nog meer shops met Heren Kersttruien bekijk je hier!

Dames Kersttrui

Meer dames Kersttruien voor een sweater party kun je hier vinden!

De Ugly Christmas Sweater Parties worden – in het verlengde van de welbekende Halloween parties – steeds bekender en populairder. En zijn hard op weg om ook in Nederland een traditie te worden die straks niet meer weg te denken is. Het is namelijk een leuke uitdaging om de beste outfit te scoren. Mocht je geen zin hebben in een kersttrui, zorg dan in elk geval dat je je aan de kerst dresscode houdt, niets is vervelender dan een zuurpruim die het voor iedereen verpest.

Kortom een goede aanleiding tot grote hilariteit en een geweldige avond met vrienden!

Origineel: In het kader van de tentoonstelling Breien! organiseert het Fries Museum op 11 december aanstaande een echte Ugly Christmas Sweater  Party. Heerlijk naar foute kersthits luisteren en meezingen in je eigen gebreide en versierde kersttrui. Er zal een heuse verkiezing van de foutste kersttrui gehouden worden, dus je moet er wel werk van maken.

Fout Kerstfeest: Themafeesten genoeg, maar ben jij klaar voor een echt Fout Kerstfeest? Foute muziek, foute kleding en foute kerstmutsen. Op vrijdag 18 december kun je helemaal los gaan op 2 Brothers on the 4th Floor en meer bij Brothers in Utrecht!