Ugly X-mas Sweater Run

Ugly Christmas Sweater RunBen jij sportief en wel in voor een grap? Doe dan op zaterdag 19 december mee met de Ugly X-mas Sweater Run in het Vondelpark in Amsterdam. Het is een zogenaamde ‘pop-up run’ waarbij je de dak- en thuislozen van de Regenbooggroep Amsterdam steunt.

Voor het goede doel trek jij natuurlijk je meest foute kersttrui aan. Wel blijven lachen, want er worden foto’s gemaakt van zoveel mogelijk deelnemers. Lekker 5 kilometer hardlopen of wandelen in het mooie Vondelpark is dan geen straf. Zeker niet aangezien het park helemaal in kerstsfeer is. Kerstliedjes galmen door boxen, het parcours is van de nodige kerstversieringen voorzien en een warme kop chocolademelk of traditionele home-made erwtensoep na afloop kan niet ontbreken.

Je doet het allemaal voor de dak- en thuislozen in Amsterdam. Het Vondelpark is voor deze Run geselecteerd. Niet alleen omdat het een van de mooiste parken van Nederland is, maar ook omdat juist dit park de plaats is waar dominee Wouters zich bijna 40 jaar geleden over verslaafde dakloze jongeren ontfermde. Dit is uitgegroeid tot de huidige Regenbooggroep. Dominee Wouters maakte zich sterk voor een menswaardig bestaan voor hen, jij kunt hiermee ook helpen.

Ugly X-mas Sweater Run

Heb jij er al zin in? Inschrijven kost €12,50 (inclusief startnummer en kerstmuts). Hiervan gaat een groot deel naar het goede doel. Daarnaast kun je bij je inschrijving eventueel ook een extra donatie doen om de dak- en thuislozen te steunen.

Meer weten? Bekijk hier de website.